Simply Vega

Simply Vega NL is een recepten-blog. "Vega" als in tussen veg en vegan in. Soms veganistisch en altijd vegetarisch. "Simply" als in niet te ingewikkeld, geen moeilijke ingredienten waar het ook gemakkelijk kan.

▼
07 August 2021

Iraanse mungbonen-meiraapjes stoofpot (Ash Mash Ba Shalgham)

›
Dit is een milde schotel die het midden houdt tussen een stew , een maaltijdsoep en een stevige saus. Afhankelijk van hoeveel water je aan h...
06 August 2021

Ingelegde komkommer, komkommer atjar, acar ketimun

›
Pittige ingelegde komkommer Ingrediƫnten 1 komkommer 90 ml azijn snufje zout 1/2 theelepel peper 2 eetlepels bruine basterdsuiker 1 rode chi...
05 August 2021

Warme komkommer-soep

›
Bij komkommersoep denk je al gauw aan een koude soep op een warme dag. Maar dit is een warme komkommersoep met wat body. Ingredienten 1 komk...
29 June 2021

Pittige punjabi meiraapjes

›
Meiraap ( turnip in het Engels) is een knolgewas dat tot onze verbazing ook in India wordt gegeten. Met dit recept maak je er een pittige st...
15 June 2021

Azeri Guru Khingal

›
Guru Khingal (noedels met ‘gehakt’, gekaramelliseerde ui en yoghurtsaus) is een traditioneel gerecht uit Azerbeidzjan. Het bestaat uit 4 ele...
10 June 2021

Zoete tomatenchutney

›
Deze zachte chutney met tomaten en rozijnen is makkelijk te maken, en erg lekker bij allerlei verschillende hoofdgerechten. Je schijnt het o...
28 April 2021

Dadel-pecan balletjes

›
Heerlijke snack, energierijk, bv voor tijdens en na het sporten. Ingredienten 200 gr  pecannoten   120 gr dadels (ongeveer)   snufje  zout, ...
15 April 2021

Vijgen-doperwten curry "Anjeeri Matar"

›
  Deze curry is verrassend van smaak en textuur, exotisch en avontuurlijk, en doodgewoon ontzettend lekker. Om de vijgen te pureren is echt...
15 March 2021

Pompoen "sabzi"

›
Met pompoen kun je eindeloos varieren. Een heel eenvoudig maar toch erg smakelijk gerecht is "sabzi", eigenlijk een soort gekookte...
‹
›
Home
View web version

StatCounter

Powered by Blogger.