Simply Vega

Simply Vega NL is een recepten-blog. "Vega" als in tussen veg en vegan in. Soms veganistisch en altijd vegetarisch. "Simply" als in niet te ingewikkeld, geen moeilijke ingredienten waar het ook gemakkelijk kan.

▼
01 March 2022

Haver… mout, vlokken, grutten – volgt u het nog?

›
Haver ... Vroeger voerde ik het aan mijn pony, maar tegenwoordig eet ik het ook zelf. Door yoghurt geroerd, en in zoete en hartige baksels. ...
07 August 2021

Iraanse mungbonen-meiraapjes stoofpot (Ash Mash Ba Shalgham)

›
Dit is een milde schotel die het midden houdt tussen een stew , een maaltijdsoep en een stevige saus. Afhankelijk van hoeveel water je aan h...
06 August 2021

Ingelegde komkommer, komkommer atjar, acar ketimun

›
Pittige ingelegde komkommer Ingrediƫnten 1 komkommer 90 ml azijn snufje zout 1/2 theelepel peper 2 eetlepels bruine basterdsuiker 1 rode chi...
05 August 2021

Warme komkommer-soep

›
Bij komkommersoep denk je al gauw aan een koude soep op een warme dag. Maar dit is een warme komkommersoep met wat body. Ingredienten 1 komk...
29 June 2021

Pittige punjabi meiraapjes

›
Meiraap ( turnip in het Engels) is een knolgewas dat tot onze verbazing ook in India wordt gegeten. Met dit recept maak je er een pittige st...
15 June 2021

Azeri Guru Khingal

›
Guru Khingal (noedels met ‘gehakt’, gekaramelliseerde ui en yoghurtsaus) is een traditioneel gerecht uit Azerbeidzjan. Het bestaat uit 4 ele...
›
Home
View web version
Powered by Blogger.